Pozor! Na Velikonoční pondělí tu nebudeme. Těšíme se na Vás v úterý. 🥳
Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Reedog má nová Senzační vodítka!

 Reedog vám přináší zcela nová vodítka v letních barvách a už jsme je zařadili na prodejnu! Přijďte se podívat, jak jsou super!

Léto je čas venčení, protože na dlouhé procházky se těšíte nejen vy, ale také váš čtyřnohý chlupáč. Spolehlivé vodítko je pak přesně to, co vaše společné výlety zpříjemní. Naše nejnovější kolekce vodítek Reedog Senza hraje nejen skvělými barvami, ale potěší především svou stabilitou a funkčností.

Ať už přecházíte přes silnici, potkáte cizího psa nebo váš chlupáč něco zavětří a prudce zamíří za tou vůní, vodítko od Reedog je tu proto, aby vám i v takové situaci umožnilo pohotovu reakci.

 

 

Neomezená volnost: páska, která vás nikdy nenechá ve štychu!

Přesně tohle spojení vystihuje technologii, která umožní ovládat pásku bez zaseknutí, a to v jakémkoliv směru pohybu. Můžete se proto spolehnout, že se páska bez překroucení a zaseknutí plynule navine, zastaví nebo uvolní, ať už pejsek zatáhne kamkoliv.

 

Pohotově, ale jednoduše: ovládáním jediným tlačítkem!

Tři mody brzdění pásky přepínáte pomocí jediného tlačítka, proto je způsob kontroly vodítka mnohem jednodušší a rychlejší. Tlačítko je umístěno tak, aby jeho přepínání umožnil jediný pohyb palce. Madlo je tvarované ergonomicky, aby přirozeně padlo do ruky. Maximálně efektivní!

 

 

 

Podle toho, zda v ruce raději držíte madlo hladké nebo pogumované si můžete vybrat tu pravou variantu pro vás. Klasická celobarevná verze, to je řada Reedog Senza Basic a pro vaše pohodlí proti vysmeknutí variant dvoubarevná s pogumovaným madlem Reedog Senza Premium.

 

 

Nezapomeňte, že produkty u nás lze pohodlně prohlédnou a vyzkoušet. Přijďte si utrhnout váš kus, ať si letní novinku nepropásnete!

Parametry:

  • Velikost - XS (0-12 kg), S (do 15 kg), M (do 25 kg) a L (do 50 kg)
  • Délka pásky - 3 m (XS, S), 5 m (M, L)
  • Varianty - Reedog Senza Basic - celobarevné, Reedog Senza Premium - dvoubarevné s pogumovaným madlem
  • Pevná chromovaná karabina
  • Váha - 276 kg
  • Barvy - červená, bílá, černá, modrá, tyrkysová, zelená, růžová, všechny k dispozici ve variantě Premium s černým pogumovaným madlem

Související produkty