Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Vlkodlaci se vrátili! Pozor při venčení vašeho miláčka

Sociálními sítěmi se šíří děsivé informace. Vlkodlaci opravdu existují. Pejskaři je viděli při nočním venčení svých psích miláčků! Zvláštní je, že hned vedle nich poskakovali veselí pejskové nápaditě připomínající legendárního Scooby-Doo. Po několika dnech pátrání se konečně podařilo situaci objasnit. Rozuzlení téměř hororové zápletky je až neuvěřitelné – za vše mohou psí náhubky!

Také mě to napřed vyděsilo. Zahlédla jsem souseda, jak venčí svého psa, a tak jsem se k němu vydala se svou Betynkou. Obě jsme ztuhly zděšením. Sousedův dobrácký Brit se na chlup podobal děsivému Vlkodlakovi jako ze stejnojmenného hororu,“ vypráví paní Ilona z Prahy. Soused na ní vesele mával, a tak se nakonec odvážila blíž. „Byla to velká úleva. Pes měl jen nasazený legrační náhubek,“ usmívá se žena.

 

 

Designové náhubky, děsivé i legrační, jsou posledním hitem psích doplňků. Se svým čtyřnohým přítelem si určitě už teď užíváte spoustu legrace. Zkuste si ale představit, jak se pobavíte, když mu nasadíte povedené náhubky značky Reedog, které jsou doslova hitem na sociálních sítích. Troufnete si i vy vyfotit svého psa v dokonale propracovaném náhubku a pověsit jeho fotku na svou zeď?

Z Alíka vlkodlak

Při tvorbě náhubků si designéři dali opravdu záležet. A tak dokonale imitují krvavou hubu vlkodlaka. Je to vlastně paradox. Náhubek psovi nasadíte z prostého důvodu – nechcete, aby se venku porval. Místo toho, aby působil mírumilovným dojmem, se ale promění v krvelačnou bestii a vypadá to, že je stokrát nebezpečnější než ve skutečnosti. Zdání ale mnohdy klame, a tak i Alík, kterého zná celé sídliště jako milého psíka, může aspoň jednou za život působit respekt. A to si rozhodně užije on i vy.

 

Werewolf muzzle

Werewolf muzzle

Werewolf muzzle

Ten pes se řehtá jako Scooby-Doo

Dobře, možná nejste zrovna příznivci hororů, ale kreslených postaviček. Jako Scooby-Doo bude vypadat váš pejsek, pokud pro něho vyberete stejnojmenný náhubek. Možná s ním zažijete i podobná dobrodružství. Až se bude při procházce křenit na kolemjdoucí, připravte se na smích a zábavu. Tenhle vtipný doplněk rozhodně vašeho psa odliší od ostatních.

 

Jsou legrační náhubky bezpečné?

Tady už veškerá legrace ale končí. Jako zodpovědný chovatel se rozhodně budete zajímat o to, jestli je takový náhubek nejen vtipný, ale i bezpečný. I když designéři vymýšlejí možná trochu ujeté psí doplňky, čtyřnohé kamarády milují stejně jako vy.

Proto by si nedovolili vyrobit košík z jiného než netoxického plastu, který je naprosto neškodný. Uvnitř je náhubek vybavený příjemnou měkkou vložkou, což zajišťuje pohodlí při nošení. Náhubek má pevný nylonový popruh, plastové spony, je velmi lehký a odolný. Přesto nezapomeňte, jde spíš o legrační doplněk než výcvikovou pomůcku.

Co na náhubky psi? Podívejte se, jak se baví!