Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Piškoty, které jste zakoupili, jsme dovezli do útulku H4P

Děkujeme všem, kteří přispěli zakoupením pejskům dobroty! Zásilka piškotek v uplynulých dnech dorazila do útulku Home For Pets. 
 
V životě každého milovníka zvířat jsou chvíle, které nás naplní hřejivým pocitem, že děláme něco dobrého. Jednou z takových příležitostí byla nedávná návštěva psího útulku. Při příjezdu nás v útulku přivítali zaměstnanci s úsměvem a vděčností, která byla stejně upřímná jako štěkot čtyřnohých kamarádů za plotem.  Bylo hned jasné, že se nacházíme na místě, kde je každá pomoc nejen vítaná, ale také nezbytná. 
 
V útulku jsme viděli řadu psů různých věků a plemen, každý s vlastním příběhem a touhou po novém domově. Jejich oči svědčily o naději a touze po lásce, kterou si zaslouží každý z nich.  Pejskům, jsme rozdali piškoty, které jsme nakoupili díky štědrosti našich zákazníků. Věřte nebo ne, ale radost, kterou jsme viděli v očích pejsků, byla nezapomenutelná. Naše návštěva nebyla jen o rozdávání pamlsek. Byla to také příležitost poděkovat zaměstnancům útulku za jejich nekonečnou práci a péči, kterou zvířatům poskytují. Jejich obětavost a láska k psům jsou skutečně obdivuhodné. 
 
Na závěr bychom chtěli vyjádřit veliké poděkování vám, našim zákazníkům, kteří jste se rozhodli přispět na nákup piškotů. Vaše velkorysost a srdce pro zvířata ukazují, že ve světě nechybí dobří lidé, kteří jsou ochotni podat pomocnou ruku. Každý z vás je srdcař a společně děláme rozdíl v životech těch, kteří to potřebují nejvíce.