Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Pelíšky, boudy a iglú pro psy i kočky. To je parádní dárek k Vánocům!

Nadělujete pod stromeček všem svým blízkým? I zvířecím miláčkům? My taky! A děláme to s radostí. Co vašemu pejskovi nebo kočičce zrovna teď chybí? Není to třeba měkký pelíšek? Takový, který se vám bude dobře udržovat. Tak na ně pojďte mrknout.

Na místo,“ zavelíte často svému pejskovi. Jaké ale to jeho „místo“ je? Složená deka? Vypelichaná matrace? Opravdu si nezaslouží víc? Skvělý, pohodlný a dostatečně velký pelíšek, který ve vaší domácnosti nebude dělat ostudu? A nemusíte za něj utratit majlant.

Proč je pelíšek tak důležitý?

Pelíšky, boudy, matrace, deky nebo třeba iglú pro kočky a psy. Pelíšky jsou pro vaše zvířecí miláčky důležité. A přirozené. Když ještě psi a kočky nebyli domestikovaní, vytvářeli si ve volné přírodě své vlastní pelíšky. Psi se přirozeně stáčejí do klubíčka, nebo si „hňoucají“ tlapkou deku pod sebe, aby si přichystali pohodlné spaní.

Vlastní pelíšek jim rozhodně dodá pocit bezpečí, klidu a zázemí, který pro odpočinek po náročném výcviku nebo dlouhé procházce v lese potřebují. Jinak řečeno, vlastní pelíšek je důležitý pro psychickou pohodu pejsků i koček. 

Jaké pelíšky si psi a kočky oblíbí?

Pelíšky pro psy a kočky můžou mít různé podoby: od klasické matrace přes pohodlné polštáře, deky, interiérové boudy nebo iglú pro psy. Pelíšky můžete vybírat nejen podle typu, ale také podle plemene (velikosti), podle barvy nebo podle značky. Oblíbené jsou například pelíšky Reedog, která patří ke špičkovým výrobcům.

Pelíšek pro psa Reedog

Reedog Pianki je útulný pelíšek pro psy, který je vyrobený z hnědé kvalitní látky typu cordory. Ta velmi dobře odolává škrábancům i nečistotám vašeho pejska. Pelíšek je stylový, proto dobře zapadne do vaší domácnosti – umístit ho bez studu můžete do předsíně, kuchyně i obýváku, prostě tam, kde s vámi má pejsek trávit čas. Pro odpočinek je samozřejmě lepší, když mu vyberete místo, kdo ho nikdo nebude rušit. Pelíšky od Reedog jsou vyráběné v různých velikostech, takže si vyberete i v případě, že máte malého pejska nebo naopak velké plemeno.

Bouda pro psa Reedog

Látkové boudy v interiéru jsou oblíbené. Pejskům poskytují kýžené zázemí. Bouda pro psa Reedog je vyrobená z kvalitního materiálu a během pár vteřin ho z domečku přeměníte v pohodlný pelíšek. Toto řešení je výhodné, protože dostáváte dva produkty v jednom. Váš pejsek určitě ocení pelíšek s vlastní stříškou, který mu poskytne klid a úkryt. Výhodou je, že pokud boudičku umístíte do chladnější předsíně, pejsek je krytý a nebude mu táhnout na záda. Oceníte i údržbu – látka je omyvatelná.

 

Závěsný pelíšek Reedog pro kočku

Pelíšek Reedog je závěsný, což ocení především kočky, které rády levitují někde ve vzduchu. Každá kočka má prostě ráda teplo a přehled. Proto si rády posedají třeba na parapet okna. Tento pelíšek můžete zavěsit třeba nad topení a vaše kočka bude příst blahem. Pelíšek je ušitý z kvalitního a odolného materiálu. Zavěsit ho lze kamkoli, a to velmi snadno. Zatímco vaší kočku potěší pohodlí, vás určitě design a snadná údržba pelíšku.

Luxusní pelíšek pro náročné miláčky

Pelíšek pro pejsky Reedog Beige Luxus je ušitý s největší pečlivostí a z prvotřídního materiálu. Výsledkem je pohodlný a měkký pelíšek pro spokojené spaní.  V tomto pelíšku bude dobře i velkým plemenům. Vrchní část pelíšku je tvořená látkou cordura, které je velmi pevná, odolává drápkům i nečistotám a snadno se udržuje. Část tvoří eko kůže. Matrace pelíšku je měkká a příjemná. Spodní část pelíšku tvoří polypropylen. Údržba je snadná, protože potah je snímatelný a vyperete ho pohodlně v pračce.

Kožený luxusní pelíšek pro psa

Stejné pohodlí přináší i kožený pelíšek Reedog Red Luxus, který kombinuje černou a červenou barvu. Je vyrobený z ekologické kůže a kvalitní textilie cordura, která je odolná a vydrží namáhání drápky. Potah pelíšku se snadno čistí nebo pere v pračce. Molitanová matrace pelíšku je pohodlná a dostatečně vysoká, takže pejska nestudí od podlahy.

Přečtěte si více o pelíšcích pro psy. A podělte se s námi – pošlete nám fotku, na čem spí váš pejsek?