Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Nový výcvikový obojek Reedog VS8

Výcvikové obojky pro psy: Moderní nástroje pro efektivní výcvik a bezpečné řízení chování

V posledních letech se stále více majitelů psů obrací k moderním technologiím pro lepší výcvik a řízení chování svých chlupatých přátel. Jedním z takových užitečných nástrojů je výcvikový obojek, který nabízí širokou škálu funkcí pro trénink a bezpečné vedení psa. V tomto článku se zaměříme na konkrétní výcvikový obojek, značky Reedog VS8, jeho funkce a správné používání.

Jak fungují výcvikové obojky?

Výcvikový obojek je zařízení navržené k poskytování různých podnětů nebo stimulací, aby pomohlo vychovat a vycvičit psa. Existují dvě hlavní kategorie stimulací: elektronická a vibrační. Elektronické stimulace jsou obvykle jemné elektrické impulsy, které mohou být přizpůsobeny podle citlivosti psa. Vibrační stimulace pak vytváří vibrace, které mohou být vnímány psem jako nepříjemné.

Výhody vibračního obojku v porovnání s elektrickým

·        Bezbolestná alternativa: Vibrační obojky nabízejí bezbolestnou, což může být ideální pro majitele, kteří preferují šetrnější metodu výcviku.

·        Vhodné pro citlivé psy: Některé psy mohou negativně reagovat na elektrostatickou stimulaci, zatímco vibrační obojky jsou obecně méně invazivní a vhodné pro psy s vyšší citlivostí.

·        Širší akceptace od majitelů: Vibrační obojky mají tendenci být lépe přijímány majiteli, kteří se obávají používání elektrostatických stimulací.

Reedog VS8

Výcvikový obojek Reedog VS8 je tréninkový obojek s vibrací a různými úrovněmi zvukové korekce. Vysílačka je párovatelná až se 2 přijímači, Reedog VS8 je tak vhodný až pro dva psy. Pohodlná a do ruky padnoucí stylová vysílačka je opatřena šňůrkou, aby vám nevypadla z ruky. Moderní LED obrazovka zobrazuje velké množství funkcí. A klávesy si lze jednoduše zamknout, aby nedošlo k nechtěnému stisknutí. Obojek pro pejska je pohodlný díky měkkému materiálu, minimalistický přijímač na obojku je lehký k nošení.

Vodotěsnost

Výcvikový obojek splňuje standard IXP6, který zajišťuje voděodolnost výrobku. Výrobek však není vhodný k ponoru. Během nabíjení však musí být na suchém místě, aby se do těla výrobku nedostala voda přes USB port.

Váha a rozměry

Vysílačka má šířku 3,7 cm a výšku 15 cm, je tak skvěle padnoucí do ruky. Má hmotnost 100 gramů. Navíc vám nevypadne z ruky ani pomocí šňůrky na ruku. Přijímač měří 5,5cm na šířku, 2 cm na hloubku a 3 cm na výšku. Hmotnost přijímače je 180 gramů.

Výhody

Výcvikové obojky mohou být účinným nástrojem pro výcvik a správu chování psa, pokud jsou používány odpovědně a s ohledem na individualitu každého zvířete. Moderní technologie nabízí majitelům psů širokou škálu možností, jak dosáhnout harmonického a bezpečného soužití se svými čtyřnohými přáteli.


Související produkty

Reedog VS8 Reedog VS8
Varianty (2)
pro 1 psa pro 2 psy

Reedog VS8

Skladem, ve čtvrtek 2. 5. u vás
1 490 Kč

Porovnat