Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

NEUVĚŘITELNÉ: Pes, který přežil vlastní smrt!

Nevěříte na zázraky? Díky tomuto příběhu uvěříte!. Tohoto pejska našli lidé v New Jersey, zabaléného v pytli na odpadky uvnitř kontejneru. Ihned ho odvezli k veterináři. Nebýt jejich záchrany, pejsek mohl být během chvíle rozdrcen popelářským vozem. 

Pejsek byl v neuvěřitelném stavu, doslova kost a kůže. Všem bylo jasné, že mu nezbývá moc času, a proto se rychle pustili do záchrany tohto pejska.  Díky profesionální péči veterinárního týmu z New Jersey, můžeme věřit na zázraky a na to, že na světě jsou pořád dobří lidé, kteří pomůžou i těm, kteří si sami o pomoc bohužel říct nemůžou.

Podívejte se jak tento příběh skončil.

Po prohlídnutí psa, bylo zjištěno,  že majitel, který psa vyhodil, mu nedával minimálně 1 týden najíst a až poté se ho zbavil takto ohavným způsobem. Žádný z veterinářů nečekal, že by mohl přežít první noc, ale stalo se :)

 

Veterináři mu dali jméno Patrik, protože ho našli právě na Den sv. Patrika. Vážil pouhých 8 kg a jeho tělesná teplota byla tak nízká, že ji nenaměřil ani teploměr! Všichni si byli jistí, že ho čeká smrt, ale Patrik se nevzdával a bojoval o přežití.

 

Veterináři museli Patrika operovat, protože měl ucpaný žaludek a střeva chuchvalcem své vlastní srsti. Každý pozoroval, jak Patrik bojuje a snaží se vyhrát tento boj.

 

Každý další den byl pro Patrika a jeho veterináře vítězstvím. Po tom všem, co si Patrik v "minulém" životě vytrpět, bylo vidět, že má velký  strach z lidí.

 

Jeho příběh začínal být známý po celém New Jersey a začal dostávat dárky od svých obdivovatelů.

 

Jeho tvář se začala velmi pomalu zlepšovat a konečně začal vypadat jako pes, ne jako pár hnědých kostí.

 

Patrik začal důvěřovat lidem, kteří se o něho starali. Jak se jeho stav zlepšoval, veterináři měli stále víc a víc naděje, že Patrik přežije.

 

Patrik začínal přibírat na váze a začal vypadat zdravěji. 

 

Veterináři měli každým dnem z Patrika radost. Bylo vidět, že nejhorší momenty zvládl a jsou už daleko za ním! Všichni z něho měli radost!

 

Nyní mají veterináři novou práci: naučit ho jak být poslušným psem. Bylo potěšením sledovat Patrika, jak se z něho stává dobrý a velmi hravý pejsek.

 

Patricia, účetní veterinární kliniky, adoptovala Patrika a on si rychle zvykl na svůj nový a lepší život.

 

Patricia říká, že je to ten nejsladší pes, kterého kdy měla. Patrik je stále stydlivý v blízkosti cizích lidí, ale stačí mu dát sušenku, abyste si získali jeho kamarádství.

 

Zde je Patrik po roce, zcela vyléčený a váží krásných 22,5 kg.

 

Tento příběh se dotkl společnosti a pomáhá k tomu, aby se zajistila zodpovědnost za týrání zvířat a pes se už nebral jako pouhá věc. Díky lidské náklonosti, se Patrikův život změnil provždy.