Pozor! Na Velikonoční pondělí tu nebudeme. Těšíme se na Vás v úterý. 🥳
Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Nejprodávanější automatická toaleta pro kočky - Petkit Pura X

Toaleta Petkit Pura X, patří jednoznačně mezi nejlepší produkty na světě pro vašeho kočičího miláčka. Toaleta je navržena tak, aby usnadnila péči o kočičí hygienu a ušetřila váš čas. Tato chytrá toaleta je vybavena inteligentními funkcemi, které zlepšují čistotu a pohodlí pro kočky do 10 kg i jejich majitele. Chytrá toaleta se ovládá pomocí bezplatné mobilní aplikace ve vašem telefonu. 

 

 

Výhody kočičí toalety Petkit Pura X: 

Absolutní hygiena
Petkit Pura X je navržena tak, aby poskytovala nejvyšší úroveň hygieny pro vaši kočku. Díky integrovanému systému samočisticích senzorů a automatizovanému čištění se veškeré nečistoty, jako jsou moč a výkaly, rychle odstraňují. Tímto způsobem je zajištěna čistota a bezpečnost pro vás i vašeho mazlíčka.

Bez zápachu
S Petkit Purou X můžete zapomenout na nepříjemné zápachy spojené s kočičím záchodem. Díky pokročilému systému filtrace vzduchu, který je součástí tohoto automatického záchodu, jsou pachy eliminovány a vzduch zůstává čerstvý a příjemný. Součástí toalety je i deodorizační koncentrát s příjemnou vůní čistící prostředy toalety, koncentrát se spustí automaticky po každém použití, vydrží zrhuba 30 dní. 

Snadné použití
Petkit Pura X je navržen tak, aby byl jednoduchý a přívětivý pro vás i vaši kočku. S jeho intuitivním ovládáním a pohodlným vstupním prostorem se kočce bude pohodlně vstupovat a používat záchod bez problémů.

Úspora času a práce
Automatický záchod pro kočky vám ušetří spoustu času a práce, kterou byste jinak museli věnovat ručnímu čištění tradičního kočičího záchodu. Petkit Pura X se postará o všechny potřebné úkony, čímž vám zbývá více času na vaše zábavné a důležitější činnosti.

Moderní design
Petkit Pura X se může pochlubit moderním a elegantním designem, který se hodí do každého interiéru. Jeho kompaktní velikost a stylový vzhled zajišťují, že se automatický záchod pro kočky stane stylovým doplňkem vašeho domova. Toaleta je vhodná pro všechny kočky do 10 kg, vnitřní otvor je velký 22 x 18 cm. 

Šetrnost k životnímu prostředí
Tento produkt je navržen s ohledem na životní prostředí. Toaleta je kompatibilní se všemi druhy suchého hrudkujicího steliva, které minimalizují spotřebu plnicího materiálu. Záchodový prostor můžete naplnit až 7l steliva. 

Předložka toalety
Součástí balení je i předložka Petkit, která je vyrobena z měkkého materiálu, sbírá stelivo a zabraňuje tomu, aby ji váš mazlíček roznesl po celém domě. Je příjemný na dotek i pro tlapky Vaší kočky. Umístíte jej pod přední nohy jednotky, což zabrání jejímu pohybu a udrží ji po celou dobu na místě. 

LED displej a ovládací prvky
Toaleta má přehlednou moderní LED obrazovku, pomocí které můžete nastavit a sledovat všechny funkce zařízení. Obrazovka umí zobrazit i aktuální váhu kočky, počet použití záchodu za den, procento zbývajícího steliva nebo upozornění na správné umístění krytu nebo záchodu.





Jak funguje toaleta pro kočky Petkit Pura X?

Toaleta je vybavena senzory, které detekují, když kočka vstoupí, nebo opustí toaletu. Tyto senzory jsou citlivé na pohyb a zaznamenávají aktivitu kočky v okolí toalety. Pura X je řada několika senzorů, které detekují různé aktivity. Interní senzory detekují vstup a výstup kočky. Pura X je vybaven chytrým systémem Triple Protection, který byl vyvinut pozorováním přirozeného chování koček. Má tak několik ochranných bariér údržby, aby se zabránilo potencionálnímu riziku. 

Po opuštění kočky spustí toaleta automatický čisticí cyklus. Mechanismus toalety se aktivuje a začne čistit odpadky. Toaleta je vybavena speciálním systémem, který odstraňuje a ukládá odpadky do samostatného kontejneru, čímž udržuje samotnou toaletu čistou.

Pura X je vybavena integrovaným filtrem, který zachytává zápachy z odpadků. Tento filtr pomáhá udržovat vzduch čistý a zabraňuje šíření nepříjemných pachů v okolí toalety.

Toaleta má také indikátor, který vás upozorní, když je třeba vyprázdnit odpadkový kontejner nebo vyměnit náplň. Tím se zajistí, že toaleta je vždy připravena k použití a udržuje se optimální úroveň hygieny.

Pura X je vybavena bezpečnostními senzory, které zastaví čisticí cyklus, pokud kočka vstoupí zpět do toalety. Tím se zabrání jakémukoli nežádoucímu kontaktu mezi kočkou a pohybujícími se částmi toalety, což zajišťuje bezpečnost vašeho mazlíčka.

Pro čištění a údržbu toalety stačí vyprázdnit odpadkový kontejner a vyčistit potřebné části. Ve spodní části je odpadkový box, který ukládá kontaminované stelivo a shluky. Jakmile je odpadkový box plný, záchod vás upozorní v aplikaci Petkit na vašem mobilním zařízení a na LED obrazovce záchodu. Při výměně naplněného odpadního boxu jednoduše vytáhněte nádobu a sáček vhoďte do koše. Toaleta je navržena tak, aby byla snadno ovladatelná a udržovatelná, což šetří váš čas a usnadňuje péči o hygienu vaší kočky.

Ovládání toalety Petkit Pura X

Ovládání pomocí mobilní aplikace: Můžete si stáhnout mobilní aplikaci, která vám umožní ovládat toaletu přes váš chytrý telefon. S touto aplikací byste mohli měnit nastavení, provádět aktualizace firmwaru a přizpůsobovat funkce toalety podle potřeb vašeho mazlíčka. Aplikaci je ke stažení v App storu a Google Play. 

Automatické čištění: Chytré ovládání by vám umožnilo nastavit automatické čištění toalety Petkit Pura X. Můžete například naprogramovat časový plán, kdy se toaleta automaticky vyčistí po každém použití nebo ve stanovených intervalech.

Monitorování zdraví mazlíčka: Chytré ovládání by mohlo zahrnovat senzory, které sledují zdraví vašeho mazlíčka. Například mohou být schopny detekovat změny v objemu moči nebo stolici a poskytnout vám informace o zdravotním stavu vašeho mazlíčka prostřednictvím mobilní aplikace.

Upozornění na údržbu: Chytré ovládání by vás mohlo upozornit, když je potřeba vyprázdnit odpadní nádobu nebo vyměnit jiné součásti toalety. Tím by vám usnadnilo údržbu a udržování toalety v optimálním stavu.

 

V čem je Pura X lepší nez toaleta Litter Robot? 

Petkit Pura X se v mnoha ohledech liší od další prodáváné značky kočičích toalet Litter Robot a nabízí několik výhod, které ho staví do výhodnější pozice. Zde je pár klíčových faktorů, ve kterých je Petkit Pura X lepší než toaleta Litter Robot:

Čistotnější a bezpečnější systém
Petkit Pura X má pokročilý systém samočisticích senzorů, které zajišťují rychlé a účinné odstraňování moči a výkalů. Tento systém eliminuje nečistoty okamžitě, což znamená, že záchod je vždy čistý a hygienický pro vaši kočku. Litter Robot má sice také čistící mechanismus, ale Petkit Pura X nabízí ještě větší preciznost a spolehlivost.

Méně zápachů
Petkit Pura X je vybaven integrovaným systémem filtrace vzduchu, který účinně eliminuje nepříjemné zápachy z kočičího záchodu. Tento systém zajišťuje, že ve vašem domě se udržuje čerstvý a příjemný vzduch. Litter Robot sice také zamezuje šíření zápachu, ale Petkit Pura X má v tomto ohledu ještě lepší výkon.

Intuitivní ovládání a design
Petkit Pura X je navržen tak, aby byl snadno ovladatelný a pohodlný jak pro vás, tak pro vaši kočku. Má intuitivní ovládací panel a pohodlný vstupní prostor pro kočku. Navíc má moderní a elegantní design, který se skvěle hodí do interiéru. Litter Robot má také jednoduché ovládání, ale design Petkit Pura X je estetičtější a více vkusný.

Šetrnost k životnímu prostředí
Petkit Pura X využívá speciálně vyvinutou směs písku a přírodních absorpčních materiálů, které minimalizují spotřebu plnicího materiálu. To znamená, že je šetrnější k životnímu prostředí. Litter Robot vyžaduje použití speciálního kočičího písku nebo jiného plniva, což může mít větší dopad na životní prostředí.

Je důležité si uvědomit, že výběr mezi Petkit Pura X a Litter Robot závisí na vašich konkrétních preferencích a potřebách. Obě tyto toalety nabízejí určité výhody a je důležité zvážit, které faktory jsou pro vás nejdůležitější při rozhodování o tom, který produkt je pro vás nejlepší.

Srovnání automatických toalet Litter Robot III vs Petkit Pura X

 

 

Recenze našich zákazníků na toaletu Petkit Pura X

  • Čistota a hygiena: Uživatelé často oceňují automatické záchody, protože udržují okolí čisté a minimalizují potřebu manuálního čištění. Systémy samočisticích senzorů a odstraňování odpadu eliminují nečistoty okamžitě a snižují zápachy.

  • Snadné použití: Většina uživatelů si cení jednoduchosti a pohodlí použití automatických záchodů pro kočky. Intuitivní ovládání, pohodlný vstupní prostor a možnost nastavení preferencí pro kočku jsou často zmíněny jako pozitivní vlastnosti.

  • Redukce zápachu: Automatické záchody s pokročilými systémy filtrace vzduchu pomáhají minimalizovat nepříjemné zápachy spojené s kočičím odpadem. Uživatelé si často pochvalují, že se jejich domov udržuje čerstvý a příjemný.

  • Úspora času a práce: Díky automatickým funkcím, jako je samočištění a odstraňování odpadu, uživatelé uvádějí, že se jim ušetří čas a snižuje se nutnost denního čištění a údržby kočičího záchodu.

 

 

Proč zakoupit automatickou toaletu Petkit Pura X v porovnání s běžnou toaletou?

Čistota a hygiena
Automatický kočičí záchod jako Petkit Pura X poskytuje vyšší úroveň čistoty a hygieny. Systém samočisticích senzorů a automatizovaného čištění odstraňuje nečistoty, jako jsou moč a výkaly, ihned po jejich vykonání. To znamená, že kočka má vždy k dispozici čisté a hygienické prostředí pro své potřeby.

Eliminace zápachu
Automatický záchod pro kočky, včetně Petkit Pura X, je často vybaven speciálními systémy filtrace vzduchu, které minimalizují šíření zápachu. To znamená, že nejsou nepříjemné zápachy spojené s kočičím odpadem a domov zůstává svěží a příjemný.

Snadná údržba
Oproti běžné kočičí toaletě vyžaduje automatický kočičí záchod méně práce při údržbě. Systém samočisticích funkcí se postará o odstraňování odpadu, takže není potřeba manuálního čištění po každém použití. To šetří čas a snižuje námahu majitele.

Časová efektivita
Díky automatickému provozu se majitel nemusí starat o pravidelné čištění kočičího záchodu. To znamená, že má více času věnovat se jiným důležitým činnostem a aktivitám.

Šetrnost k životnímu prostředí
Některé automatické kočičí záchody, včetně Petkit Pura X, využívají šetrné materiály a technologie, které minimalizují spotřebu plnicího materiálu a jsou šetrné k životnímu prostředí.

Možnost personalizace
Některé automatické záchody pro kočky mají nastavitelné funkce a režimy, které lze přizpůsobit potřebám konkrétní kočky. To znamená, že můžete nastavit přesně takové prostředí, které vyhovuje vašemu mazlíčkovi.






Technické parametry:

  • Rozměry produktu: 50,4 x 52,3 x 64,2 cm
  • Vnitřní otvor: 22 x 18 cm
  • Váha produktu: 15 kg
  • Objem odpadního koše: 7 l
  • Doporučené množství steliva: 5 l
  • Materiál: ABS plast
  • Výkon: 12V, 24W

 

Příslušenství pro toaletu Petkit Pura X:

 


Související produkty

Sáčky na odpad Petkit PURA X / PURA MAX

Skladem, ve středu 3. 4. u vás
199 Kč

Porovnat

Podložka k toaletě pro kočky Petkit Pura X Sáčky na odpad Petkit PURA X / PURA MAX
Varianty (2)
Barevná Bílá - hřejivá

Podložka k toaletě pro kočky Petkit Pura X

Skladem, ve středu 3. 4. u vás
590 Kč

Porovnat

Předložka k toaletě pro kočky Petkit PURA X / PURA MAX

Skladem, ve středu 3. 4. u vás
790 Kč

Porovnat

Koncentrát na čištění vzduchu pro Petkit PURA X / PURA MAX

Na cestě 47 kusů, v pondělí 8. 4. u vás
890 Kč

Porovnat

Doporučujeme
Neplatí 30 dní na vyzkoušení

Petkit Pura X automatický samočistící záchod pro kočky

Skladem, ve středu 3. 4. u vás
10 990 Kč

Porovnat