Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Co dokáží některé dávkovače na krmivo je zkrátka super! Přijďte si vyzkoušet ty nejnovější od Petwant

Petwant je horkým želízkem mezi současnými výrobci pečující elektroniky o vaše čtyřnohé mazlíčky. Petwant působí v oblasti inteligentních technologií již 13 let a nyní máte možnost získat jejich produkty u nás, v Reedog.

To, že je některá technologie jako ozvěna budoucnosti, nebrání výrobcům inteligentnich technologií jako Petwant, aby produkty pojímal vstřícně k uživatelům. Přesvědčte se, že zacházení s jejich inteligentním dávkovačem je srozumitelná a přínosné v soužití se čtyřnohým chlupáčem.

Na e-shopu nebo v kamenné prodejně Reedog jsou k dostání hned 3 typy automatických dávkovačů Petwant. Vyberte si ten pravý pro vašeho mazlíčka, na suchá i vlhká krmiva! Hlavní odlišnosti mezi  modely spočívají v možnostech technologií. 

 

Petwant PF-105 chytrý dávkovač, který zjednoduší krmení vašich mazlíčků

Velmi elegantní a skladný je automatický dávkovač krmiva Petwant PF-105, který vám umožní přichystat chlupáčům jak suché, tak vlhké krmivo v jakékoliv teplotě.

Nastavení je manuální pomocí 4 tlačítek, takže ovládání nedává příliš prostoru chybovat. Údaje si ověříte na podsvíceném displeji.

Zásobník poskytne 5 mini boxů na krmivo podle vaší volby, bez omezení. Strava může být suchá, vlhká, studené nebo naopak teplá, všech tvarů.

 

Uzavíratelné víko je neocenitelné řešení hygienické úschovy krmiva a  bezpečnostní zámek zajistí, že se chlupáč pod víko nedostane.

Dávkovač pracuje mechanicky na principu otáčení zásobníku k otvoru ve víku, který se stává jídelní miskou mazlíčka. Je to dávkovač krmiva ideální pro nejmenším zvířecí kamarády.

Všechny části jsou vyjímatelné a je proto snadné dávkovač čistit. Vyberete si ze skvělých barevných provedení a nezapomeňte, že dávkovač má záložní zdroj na baterie, a proto na vašeho chlupáče s jídlem nikdy nezapomene!

 

 

Přivolat mazlíčka ke krmení vlastním hlasem?

Ano, je to možné, i když nebudete právě doma. Některé chlupáče hlas jejich páníčků uklidňuje a pro jejich majitele je zde model automatického dávkovače PF-102. Petwan PF-102 je automatický dávkovač s manuálním nastavením. Jeho obsluha je jednoduchá, kapacita vyjímatelného zásobníku činí 4,3 l a zadat můžete až 4 porce/ 1 den.

Petwant PF-102nabízí možnost 10ti vteřinové hlasové nahrávky, můžete tak chlupáče třeba volat na krmení. Nahrávku aktivuje nastavený čas pro krmení! 

 

 

Dávkovač slouží na granule a vyjímatelný box s uzavíratelným víkem splní vaše hygienické požadavky na uskladnění krmiva. Kontrolu jednoduchého nastavení několika tlačítky poskytuje podsvícený LCD displej. Bezpečností zámek a záložní zdroj jsou u všech dávkovačů Petwant samozřejmostí.

 

Potřebujete zajistit mazlíčkovi kvalitní pitný režim? Čtětě také zde!

Nejen nakrmit, ale i pečovat na dálku, umožní Petwan PF-103

Jestliže máte větší  nároky, prohlédněte si Petwant PF-103. Od jeho předchůdce PF-102 ho odlišují skvělé technologické vymoženosti jako oboucestný mikrofon nebo zabudovaná webkamera, stejně jako ovládání v aplikaci vašeho smartphone.

Mazlíčka můžete i na dálku přivolat, mluvit na něj, slyšet a vidět, jaká je jeho reakce. A to všechno ve spojení s kamerovým obrazem a možností pořizovat foto či video.

 

Ve vaší aplikaci dostanete přehled o historii krmení zvířete. Máte tedy jasnou představu o stravování mazlíčka.

Pomocí zabudované kamery v dávkovači uvidíte zvířecího strávníka přes vaši aplikaci, kdykoliv si vzpomenete. Bezpečnostní zámek a záložní zdroj jsou tu opět pro  zabezpečení chlupáče. Vkládejte pouze suché krmivo a vyberte si manuální (ovládací panel) nebo dálkové (smartphone) ovládání.

 

Přijďte si tyto skvělé modely dávkovačů prohlédnout, zamilovat a vyzkoušet jaké to je, když se krmení vašeho chlupáče stane hračkou!


Související produkty

Petwant PF-102 Automatický dávkovač krmiva

Skladem, v pondělí 29. 4. u vás
3 190 Kč

Porovnat