Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Petkit Pura Max: chytrá toaleta pro kočky se samočistěním

Revoluční Petkit Pura Max je samočistící automatická toaleta, která poskytuje nejvyšší úroveň hygieny pro vaši kočku. Nabízí automatický režim čistění, režim plánovaného čistění a režim ručního čistěníTímto způsobem zajišťuje čistotu a bezpečnost pro vás i vašeho mazlíčka. Můžete ji snadno propojit s mobilním telefonem pomocí mobilní aplikace pro operační systémy iOS a Android a sledovat zdraví a návyky vašeho miláčka přehledně, přesně a šetrně. Pura Max je pouze do konce ledna v 25% slevě, pojďme se tedy podívat, co umí! 

Bez zápachu

Pokud jde o zajištění domácnosti bez zápachu, Pura Max disponuje mnohými funkcemi k jeho eliminaci. Vyberte si z plánovaného automatického odstraňování zápachu prostřednictvím aplikace, nebo ručně stiskněte tlačítko PURA MAX pro odstranění zápachu. Mezi další skvělé funkce patří odnímatelný deodorant, který udrží váš domov bez zápachu a zařízení Smart Spray, které čistí vnitřní komoru poté, co vaše kočka opustí prostor toalety.

Bezpečná a chytrá

Systém xSecure se skládá z infračerveného senzoru, senzoru hmotnosti, senzoru detekce zvířat a zahrnuje také výstražný systém a systém ochrany před nehodou. Díky mnoha inteligentním senzorům budete moci sledovat váhu vaší kočky, čas a frekvenci používání, kapacitu steliva a mnoho dalšího. Plnou kontrolu nad chytrou toaletou lze provádět pomocí mobilní bezplatné aplikace PETKIT.

Snadné použití

Používání PURA MAX je velmi snadné – stačí toaletu připojit k elektrické síti a přidat stelivo. Toaleta využívá přehlednou a intuitivní OLED obrazovku, která usnadňuje ovládání na kočičí toaletě. Aby to pro vás bylo ještě jednodušší je kompatibilní se všemi druhy hrudkujícího steliva pro kočky, jako je hliněné stelivo, tofu stelivo, smíšené stelivo a další.

Úspora času, práce a financí

S PETKIT PURA MAX ušetříte čas tím, že nebudete muset po vašem mazlíčkovi ručně uklízet, a ušetříte peníze tím, že nebudete používat velké množství steliva. Díky speciálně vyrobené TPE pryži zabraňuje přilnutí měkké stolice k stelivu pro kočky, takže odstraňuje pouze hrudky a udržuje zbytek steliva čistý. Extrémně velká nádoba umožňuje až 15 dní používání bez výměny.

Moderní design a spousta prostoru

Toaleta se může pochlubit moderním a elegantním designem, který se hodí do každého interiéru. Je vybavena systémem nočního světla, který nabízí vaší kočce viditelnost během nočních návštěv toalety i ve tmě. Světlo můžete zapnout kdykoli a kdekoli prostřednictvím aplikace PETKIT. Součástí balení jsou i zářivé a barevné samolepky, které umožní toaletu ozdobit podle představ. Toaleta nabízí prostorný interiér pro kočky těžší než 1,5 kg a starší 6 měsíců.

Údržba

Toaleta je velmi jednoduchá na údržbu a péči. Aplikace Petkit obsahuje videonávody, které vás provedou krok za krokem. Sáček se stelivem stačí jednou za 15 dní vyměnit za nový a dosypat stelivo, nádoba na zařízení Smart Spray se vkládá a vyměnuje ze zadní strany toalety. Toaleta se dá otřít čistícími ubrousky nebo a vrchní válec toalety opláchnout vodou.


Související produkty

Neplatí 30 dní na vyzkoušení

Petkit Pura Max automatická samočistící toaleta pro kočky

Skladem, v úterý 30. 4. u vás
17 990 Kč

Porovnat