Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Adopce pejska z útulku: pro a proti

Adoptovat pejska z útulku je skvělý způsob, jak poskytnout domov opuštěnému mazlíčkovi a získat věrného společníka. Adopce pejska ale má jak svoje výhody, tak i nevýhody, které bychom měli zvážit předtím, než se rozhodneme o novém čtyřnohém přírůstku do rodiny. Pojďme se na ně podívat! 

Výhody adopce z útulku

Nevýhody adopce z útulku

Pakliže jste rozhodnutí, že je adopce pro vás tou správnou volbou, zvažte útulek Home 4 Pets, kterou podporuje nejen Elektro-obojky.cz ale i značka Reedog! Home 4 Pets je organizace, která již téměř 10 let intenzivně pomáhá opuštěným a týraným zvířatům, kromě toho souběžně provozuje nejpropracovanější a nejobsáhlejší inzertní portál, který nabízí k adopci výhradně psy a kočky v nouzi. Tato činnost je nesmírně náročná nejenom na finance, ale i čas. Proto Home4Pets kromě finančních prostředků, neustále hledá i dobrovolníky, kteří by se stali ,,dočaskáři, a pomohli s hledáním nového domova opuštěným psům v nouzi.

Během Vánočního období zákazníci Reedog nakoupili velké množství piškotů, které jsme společně s dalšími darovanými produkty odvezli do útulku.