Zavolejte nám (Po 9-17, Út 8-16, St 10-18, Čt-Pá 7-15)

Nejlepší funkční pelíšek pro kočky nebo anatomická miska? To jsou zbrusu nové technologie Petkit

 

 

 

Máte choulostivého zvířecího mazlíčka? Nebo milujete upravenou domácnost a chcete i pro vaše drahé kočičí a psí miláčky luxusní komfort? Nyní se o ně můžete starat bezpečně, pohodlně, a dokonce dálkově... Budoucnost přichází k vám domů: Vylepšete si chovatelskou výbavu s profesionální pečovatelskou technologií Petkit.

 

 

 

Petkit je pečovatel, inteligentní vývojář chytrých technologií i designu a naším chovatelským hrdinou. Domácí mazlíčky miluje stejně jako vy sami. Alespoň to tak vypadá při pohledu do portfolia této Šanghajské prvotřídní značky. Sortiment pro chovatele je široký a vždy precizně vyladěný, ať už jde o materiál, technologie nebo design.

 

 

Ubytujte vašeho mazlíčka v nejkomfortnějším pelíšku s inteligencí!

Není to tak dávno, co Petkit pustil na trh překrásné designové škrabadlo pro kočky 3 v 1. Oproti tomuto chytrému modelu Petkit 3 v 1, jehož předností je hlavně vkusný přirozený vzhled a všestranné jednoduché použití, přichází nyní s kočičím pelíškem budoucnosti, který je vyhřívaný, klimatizovaný a nastavitelný přes váš smartphone! Vyhovovat ale bude i menším pejskům.

 

 

Ve vašem interiéru vytvoří minimalistické moderní zátiší s tím nejútulnějším pelíškem pro vaši kočku nebo psa. Mimo designu a pohodlí v uzavřeném soukromí, můžete i dohlížet na to, jak váš mazlíček odpočívá. Informace o množství spánku se vám díky senzorickému snímání ukládají do aplikace vašeho chytrého telefonu a chovatelská péče tak získává úplně nový rozměr.

 

 

Prostředí pelíšku nabízí automatické nebo dálkově ovládané vyrovnání teploty, senzor, který zachytí přítomnost mazlíčka a tichý, odhlučněný prostor s klimatizací. Pro maximálně efektivní spánkový režim vašeho čtyřnohého miláčka si lze jen těžko přát víc. Pelíšek má měkkou vystýlku z příjemného materiálu a kulatý tvar, který zvířatům instinktivně vyhovuje jako bezpečné, kryté útočiště.

 

 

 

 

 

Hlídejte svěžest doma pomocí Pura Air, automatického osvěžovače vzduchu

Jak moc by bylo příjemné mít vůni domova v jedné malinké krabičce? Petkit ví, jak na to. Aby byl váš domov plný svěžesti, stačí umístit Petkit Pura Air, krabičku malých rozměrů, v dosahu vašeho mazlíčka, kde je se zápachem největší problém. Infračervený senzor produktu je citlivý na pohyb, a jakmile je mazlíček v dosahu, aktivuje se. Nebo můžete nastavit režim pravidelného čištění, který vám zajistí proces automaticky, každých 6 hodin.

 

 

Pomocí negativní ionizace okolí pročistí Pura Air vzduch od bakterií, prachu a šíří kolem svěží vůni. Co více říci než: praktické a účinné.

 

 

 

 

 

 

Anatomie misky: když se krmivo podává mazlíčkům zdravě...

 

Jmenuje se Nano miska a je nastavitelná do různých poloh v úhlu 15 °. Výška podstavce 7 cm  je přitom vypočítaná s ohledem na optimální polohu kočky, potřebné pro zdravou konzumaci stravy. Ta by měla být taková, aby se kočička při krmení netlačila břichem k zemi a nepůsobila si tlak v oblasti žaludku, který může mít neblahý vliv na její trávení.

 

 

 

 

Všechny tyto novinky a ještě více všemožných produktů pro chovatele a jejich mazlíčky máte možnost omrknout, prohlédnout nebo vyzkoušet v naší kamenné prodejně Reedog! Proto neváhejte, přijďte, okukujte a potěšte svoje domácí mazlíčky!